Menu Sluiten

Offerte Machinebouw

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriëen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriële installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Machinebouw – Aanbeveling Machinebouw – Verdelers Machinebouw – Machinebouw Provincie Oost Vlaanderen – Totaalservice Machinebouw – 

Wenst u meer info over offerte machinebouw kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Offerte Machinebouw

Industrieel Onderhoud | Machinebouw | Herstellingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte machinebouw

skip to content infobarotec.be doornzeelsestraat evergem infobarotec.be trieststraat p geb offerte machinebouw offerte aanvragen assenede services ontwerp en engineering design machinebouw industrile toelevering technische constructies standaardproducten team barotec vacatures menu services ontwerp en engineering design machinebouw industrile toelevering technische constructies standaardproducten team barotec vacatures start je project standaardproducten producten en machines die op voorhand gemaakt zijn en hun succes reeds bewezen hebben. Bekijk het aanbod onze machines door het success van onze machines op maatwerk worden er nu ook heel wat standaardproducten aangeleverd. Dit zijn machines die wij al door en door getest hebben en die volledig geoptimaliseerd zijn voor hun functie. Ontdek hieronder de verschillende machines die we aanbieden en vraag gemakkelijk jouw offerte op. Plankenreiniger shelvecleaner meer info pekelbadreiniger br.

home wat we doen stralen metalliseren poederlakken voor wie machinebouw constructiebouw hekwerk metalen ramen amp deuren trappen amp leuningen interieur amp exterieur design wie zijn we missie historiek links contact my ral wij zorgen voor het materiaal dat u bouwt machinebouw ral voorziet uw machineframe of metaalconstructie mx.mx.m hoog ton max van de gewenste kleur en perfecte afwerking. Dit is cruciaal voor uw productieproces en de professionele uitstraling van de machine of constructie. Uiteraard staan we garant voor goede levertijden zodat uw planning gerespecteerd wordt offerte aanvragen bij het bouwen of herstellen van een machine is de behandeling van metalen onderdelen van cruciaal belang. De klant verwacht dat zijn machine gemakkelijk te onderhouden is goed beschermd is voor een lange levensduur en er goed uitziet. Poederlak biedt het juiste antwoord om deze vereisten t.

Berichtgeving over Offerte machinebouw

height width style displaynonevisibilityhidden toggle navigation nl en home services mechanisch onderhoud predictief onderhoud piping construction machinebouw rotating equipment cases over ons blog vacatures contact home algemene voorwaarden algemene voorwaarden acd nv . Geldigheid toepassingsgebied . Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte van acd nv m.b.t Toekomstmogelijkheden offerte machinebouw Verkoop levering werken of onderhoud aan machines zowel binnen als buiten de muren van acd nv. Bij bestelling het geven van een opdracht aanvaardt de contractant onderhavige algemene voorwaarden met uitdrukkelijke uitsluiting van de eigen algemene voorwaarden van de contractant. . Indien n of meerdere punten uit deze overeenkomst nietig worden verklaard of onuitvoerbaar blijken heeft dit geen wijzig.