Menu Sluiten

Informatie Machinebouw

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriëen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriële installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Aanbeveling Machinebouw – Industrial Competence – Industrieel Onderhoud – Industriele Herstellingen – Installatiebouw – 

Wenst u meer info over informatie machinebouw kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Informatie Machinebouw

Industrieel Onderhoud | Machinebouw | Herstellingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie machinebouw

over mevi nieuws media vacatures trefwoorden invoeren nl en de home engineering productie machinebouw test equipment cases engineering production machinebouw disclaimer de informatie op deze website is door mevi group met de grootst mogelijke zorg en integriteit opgesteld. Desalniettemin bestaat de mogelijkheid dat we om welke reden dan ook bepaalde informatie incorrect of onvolledig op de pagina hebben weergegeven. We willen echter benadrukken dat we in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor de schade die ontstaat uit direct of indirect gebruik van het materiaal dat op deze site beschikbaar is informatie machinebouw grote maten Daarnaast behouden we het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen. Privacy mevi group respecteert uw privacy. Om u zo goed mogelijk van dienst zijn hebben wij soms persoonlijke gegevens nodig. Het beschermen van de veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegeven.

toggle navigation producten signaaltorens esign co verkeerslicht voorgemonteerde signaaltorens kompakt design clearsign cleansign flatsign variosign modulaire signaaltorens kombisign kombisign kombisign kombisign reflect systemen voor procesoptimalisatie weassist oproep tot actiesystemen andonwireless andonlight signalset smartmonitor andonspeed kombisign reflect signaalbakens en verkeerslichten minimidimaxi signaalbakens microinstallatiebakens installatiebaken meerkleurig mini installatie en basisbebakening midisignaalbakens maxi signaalbakens flexsquare zware bakens obstakelverlichting verkeerslichten signaalbakens bewaakbare lichten roterend baken hoorns en sirenes minimidisounder installatiesirenes en zoemers ontwerp multitone sounder vocaal alarm zware multitone sirenes alarmbel combinatie optischeakoestische signalen minimidicombinatie installatie combinat.

Kundigheid over Informatie machinebouw

home diensten over saleenco vacatures contact .slideritem datacycleslideclass slideritem datacycleslideactiveclass isactive datacycleprev sliderprevfaacadeafbb datacyclenext slidernextfaacadeafbb datacycledisabledclass isdisabled datacyclepager sliderpagerfaacadeafbb datacyclepageractiveclass customstylesliderpageritemactive datacyclepagerevent click datacyclepagertemplate diensten veelzijdige en volledige machinebouw een volledige dienstverlening voor je machinepark. Als machinebouwer bieden we een complete service voor food en nonfoodbedrijven. Van ontwerp creatie en installatie tot onderhoud en interventie. Ervaren ingenieurs ontwerpen je machine van eerste idee tot afgewerkt product De verkoopsom van informatie machinebouw Engineering op maat. Ook voor volledige pr.