Menu Sluiten

Metaalbewerkings Bedrijven

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

Meer info

tags: Machinebouw – Mechanica Op Maat – Optimalisatie Productieomgeving – Ontwikkeling Machines – Ondersteunen Productieproces – 

Wenst u meer info over metaalbewerkings bedrijven kijk dan vlug op https://mechanical.deroeve.com/ | Bedrijven Metaalbewerking

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Metaalbewerkings bedrijven

ooigemstraat wielsbeke tel. .. fax .. Sitemap jobs contact home algemene mechaniek alle draaiwerken amp freeswerken tandwielen amp kettingwielen herstellingen op maat diensten machines realisaties historie een traditie van draaiwerk en freeswerk in start het echtpaar eric vandenberghe en marietheacuteregravese velghe een eigen metaalbewerkingsbedrijf gesitueerd in de blauwvoetstraat te ooigem. Algemene mechaniek eric vandenberghevelghe specialiseert zich in het vervaardigen van tandwielen amp kettingwielen en het draaien en frezen van allerlei mechanische onderdelen. De hout mengvoeder textiel amp vlasindustrie in de regio is in volle bloei metaalbewerkings bedrijven gevraagd Fabrieken als houtspaanbedrijven veevoeders weverijen garages slachthuizen en vlasmachineconstructeurs worden spoedig trouwe klanten en blijven dat tot op heden. In de loop der jaren groeit het bedrijf er worden werknemers in dienst genomen en in worden de mogelijkheden in het oorspronkelijke atelier te beperkt. Er wordt een grotere werkplaats gebouwd in de ooigemstraat te wielsbek.

overslaan en naar de inhoud gaan activiteiten referenties nieuws info aanvragen infolesagenv.be nl fr contact jobs over lesage lesage nv industrieel metaalconstructiebedrijf menu activiteiten coengineering plaatbewerking constructie robotlassen draadbewerking poederlakkerij referenties nieuws info aanvragen over lesage sterk groeiverhaal als industrieel metaalbewerkingsbedrijf gedreven door een lange expertise en dankzij een kennisoverdracht van familiegeneraties ver zijn we uitermate sterk in ons vak. Zo evolueerden we naadloos van een bescheiden naoorlogse smidse tot een gespecialiseerd hightech bedrijf met op vandaag ruim gekwalificeerde medewerkers en een bedrijfsoppervlakte van ruim . M. Een westvlaamsfamiliebedrijf pursang met een toekomstgerichte visie met passie voor metaal en ondernemen. Want metaalbewerking is onze reden van bestaan van lasersnijden ponsen en plooien tot lassen en poederlakken van uw metalen artikelen. Kwaliteit is de rode draad doorheen alles wat we doen telken.

Wat je wil weten over Metaalbewerkings bedrijven

industrielaan hoeselt tel fax email infomenten.be nl homepage diensten nieuws afleveringen modellen tweedehands contact iveco daily cv jacometal is opgericht in en zoveel meer dan een metaalbewerkingsbedrijf.zij zijn actief in diverse industrile sectoren en realiseren daarbij ook projecten voor diverse overheden. hun specialisaties zijn het bouwen en reviseren van industrile machines en machineonderdelen. het fabriceren van frames voor transportbanden storttrechters en verschillende transportsystemen. het vervaardigen en plaatsen van bordessen trappen en leuningen vooral in industrile omgevingen bekijk onze keuze in metaalbewerkings bedrijven verder bieden zij hun klanten een onderhouds en interventieservice aan. een andere grote specialisatie van jacometal is het construeren van kogelvangers en het inrichten van schietstanden. Samen met een partner bieden zij een waaier van types kogelvangers aan die variren van modellen in pantserstaal tot varianten met rubbergranulaat. Hun koge.