Menu Sluiten

Leveranciers Productontwikkeling

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Machinebouw Op Maat – Inhouse Machinebouw Op Maat – Lasermachine Op Maat – Leveranciers Machinebouw Op Maat – Productontwikkeling – 

Wenst u meer info over leveranciers productontwikkeling kijk dan vlug op https://raytech.be | Leveranciers Productontwikkeling

Printing | Machinebouw | Laser | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers productontwikkeling

overslaan en naar de inhoud gaan change language login dealerweb header navigation dealerlocator blog duurzaamheid over havep vacatures faq havep logo contact shoppingcart icon main navigation home protective wear workwear normen custom made alle producten services zoeken menu van jaar traditie naar een duurzame toekomst de eerste factuur die dag richt hendrik van puijenbroek roepnaam harrie de firma h. Van puijenbroek op. Harrie opgegroeid in de textiel verliest beide ouders vr zijn twaalfde levensjaar. Toch lukt het hem een opleiding te volgen en loopt hij mee bij verschillende textielbedrijven. Met een startkapitaal van ongeveer gulden gaat hij aan de slag als linnenkoopman. Vestiging in goirle nog steeds zitten we op hetzelfde adres als waar we ons in vestigden leveranciers productontwikkeling grote maten Daar doen de authentieke sheddaken aan vroegere tijden denken. Weverij te tilburg het bedrijf breidt uit en de weverij verhuist van goirle naar tilburg. Het hele personeel verhuist mee. Het bedrijf groeit enorm tot de eerste wereldoor.

contact menu bedrijf contact over ons ninix in de media vacatures machinebouw assemblagelijnen robot cellen cobots verpakking proces technologie test en meetsystemen industrie . Plc visuele inspectie klanten en referenties productontwikkeling sensoren voor automotive extreme omgeving wireless en iot medische toestellen referenties productie consulting software lijmen afgieten over ons ninix technologies is een handson bedrijf opgericht in met een tal werknemers vooral ingenieurs. geschiedenis in werd ninix technologies gestart als een spinoff van bc components met een meer dan jarige ervaring in product ontwikkeling en automatisatie onder de vlag van philips. In verhuisden we naar een bedrijfspand in blauwe toren in brugge waar onze productiecapaciteit en mogelijkheden veel groter waren. In werd machinebouw en automatisatie een belangrijke nieuwe activiteit van ons bedrijf Wat betrachten we met leveranciers productontwikkeling In kregen we de automotive iso ts certificatie voor ontwikkeling engineering e.

Vragen over Leveranciers productontwikkeling

eshop lastechniek carrire onderneming nederlands deutsch english nederlands italiano franais over ons de geschiedenis van bedrijf onze klanten waarden van onze medewerkers visies op de toekomst sociaal engagement productwerelden technolit flipcatalogus kwaliteitsmanagement lascertificaten isocertificeringen milieubescherming service beursoptredens beheer van gevaarlijke stoffen zoeken naar leveranciers downloadgebied contact eshop lastechniek carrire onderneming milieubescherming uit overtuiging milieubescherming betekent voor ons niet alleen een zo gering mogelijke belasting voor mens en milieu maar ook de kans om door middel van innovatieve en milieuvriendelijke producten en methoden nieuwe markten en marktsegmenten te veroveren. Lange tijd werden economisch succes en milieubescherming in de samenleving beschouwd als tegenpolen waarvan de harmonieuze coexistentie binnen een bed.