Menu Sluiten

Coördinatie Hydraulische Werken

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines

Perdaen – D”Hooghe BVBA is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen. Ons uitgebreid en vooral gevarieerd machinepark laat ons toe totaalprojecten aan te pakken.

Perdaen D”Hooghe kan rekenen op ervaren en gedreven mensen die actief meedenken met de noden van de klant. Onze slogan ” Perfectie in Constructie” is exact hetgene waar we naar streven! Dit is een van de redenen waarom gerenommeerde klanten beroep doen op onze firma.

Engineering & Machinebouw

Met een uitgebreid machinepark kunnen nagenoeg alle stappen van het productieproces in het eigen atelier uitgevoerd worden. Onze engineers kunnen uw projecten van bij de start ondersteunen, uittekenen en opvolgen. Dankzij het 3D ontwerpen met Autodesk Inventor krijgt u snel een beeld van uw project. Na het verwezelijken van uw project wordt een as-built dossier in 3D en 2D opgemaakt.

Daarnaast is het perfect mogelijk om op tekeningen van de klant stukken af te werken. Naast een uitgebreide verspanende afdeling beschikt Perdaen D”Hooghe over een zaag-en plaatbewerkingsafdeling, een lasatelier, straal- en natlakinstallatie, 3D meetapparatuur en uitgebreide montagemogelijkheden.

Ook het beheer van aankoopdelen, coördinatie van pneumatische, hydraulische en elektrische werken kunnen aan ons toevertrouwd worden.

Vortex Freesmachine met 6 bewerkingstafels

Voordelen

 • Programmeren rechtstreeks van 3D model
 • Onbemand verspanen
 • Geintegreerde planningsmodule
 • Automatische meetcyclus
 • Automatisch opmeten van gereedschappen en breukdetectie
 • 6 pallets bieden grote flexibiliteit

Arplas Welding

Arplas Welding maakt sinds 2013 deel uit van de firma Perdaen D”Hooghe. Arplas Welding is gespecialiseerd in het produceren van vatenlasmachines. Hoewel de machines door Perdaen D”Hooghe worden gebouwd, staat Arplas in voor de verkoop en nazorg. Voor meer info omtrent hun producten, verwijzen we u graag door naar hun webstek

Bezoek de Arplas Welding website

Stukwerk & kleine tot middelgrote series

Machinepark

 • CNC-draaien tot DIA 400, lengte 1000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 1620 x 6000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 800 x 6000 mm
 • CNC-bedfreesmachines tot lengte 8000 mm,
  verticaal 3000 mm en dwars 1500 mm
 • CNC verticale freesmachine : 600 mm x 1200 mm
 • CNC verticale freesmachine : 4200 mm x 1400 mm
 • 5-assige freesmachines : 1500mm x 1500 mm
 • Vlakslijpen : 400 x 1250 mm
 • Kotterbanken: Tafel 1200 x 1200 mm, vertikaal: 1600 mm
 • Spiebaansteekmachine tot lengte 200mm

90124729012472

Meer info

tags: Machinebouw – Machinebouw Op Maat – Machinebouw Op Maat Voor Industrie – Beheer Aankoopdelen – Coördinatie Pneumatische Werken – 

Wenst u meer info over coördinatie hydraulische werken kijk dan vlug op https://www.perdaendhooghe.be | hydraulische werken coördinatie

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Coördinatie hydraulische werken

home stabiliteit technieken projectcordinatie referenties nieuw voedingsindustrie industrile projecten kantoren appartementen privwoningen diverse over ons team historiek contact eletter menu technieken voor industrie kantoren en residentieeumll industrile complexen maar ook kantoren appartementen en privwoningen zitten vol moderne technologie. Alleen gespecialiseerde ingenieurs kunnen vandaag de dag nog sporen met de razendsnelle evolutie ter zake. Studiebureau vangheluwe heeft alle specialisten in huis voor perfect advies gefundeerde studies en sluitende lastenboeken voor de meest specifieke technische uitrusting op het vlak van elektriciteit verlichting laagspanning middenspanning hoogspanning noodstroomvoorzieningen o.m. Ups domotica enz. Hvac verwarming koeling ventilatie luchtbehandeling bevochtiging en ontvochtiging enz. Energie warmtepompen fotovoltasche cellen zonneboilers epbadvies enz. Beveiliging brandbeveiliging en detectie camerabewaking inbraakbeveiliging toegangscontrole enz. Datacommu.

home diensten ontwerp en advies sprinklerinstallatie schuimblusinstallatie gasblussing branddetectie onderhoud en interventies uw project logistiek industrie vastgoed tankenpark parkeergarage tunnel petrochemie kantoren referenties over ons contact vacatures ontwerp en advies home diensten ontwerp en advies ontwerp en advies volgens nfpa fm en kwalitatievebrandblussing voor de beste prijs vereist expertise coördinatie hydraulische werken voor meer omzet Wij volgen de normering wetgeving en technische evoluties op de voet om te komen tot een optimaal ontwerp. Beste oplossing voor uw brandblussing wij optimaliseren het ontwerp conform de normering nfpa en fm. Bovendien denken wij mee over efficintie zodat we u een correct budget kunnen bieden. Wij verwerken onze praktische ervaring met eigen montage en onderhoudsdienst in uw ontwerp wenst u meer informatie over coördinatie hydraulische werken Op die manier zijn wij ook uw ideale partner voor design build en epc projecten. Optimaliseer uw ontwerp wij bestuderen uw plannen en doen concrete aanbevelingen om uw project en budget te optimaliseren. Waar nodig voeren we een grondige voorstudie uit. Wij maken de risicoc.

Wetenswaardigheden over Coördinatie hydraulische werken

menu home wat we doen infraprojecten infrastudies referenties infraprojecten infrastudies waar werken we aanbestedingen typebestekken contact over ons vacatures huisstijl enqutes partnerlogin wat we doen infrastudies naast infraprojecten maken wij ook aparte infrastudies op die al dan niet gerelateerd zijn aan een toekomstig bouwproject. Door de kennis van onze eigen deskundigen in elk domein van de infrastructuur kunnen wij meerdere nevenstudies zelf uitvoeren. Voor specifieke studies als archeologie of bodem en infiltratieonderzoek nemen wij de cordinatietaak voor de planning en de afwerking van de rapporten op ons zodat de opdrachtgever kan rekenen op een vlot ontwerpproces. Waterhuishouding een rioleringsstudie overstijgt al lang het idee als de buis die afvoert maar groot genoeg is . Zowel het berekenen van de effecten van infiltratie sirio en buffering en transport infoworks icm en het evalueren van de hydraulische veiligheid van dergelijke concepten voor regenwater.