Menu Sluiten

Gespecialiseerde Installaties Machinebouw

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriëen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriële installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Machinebouw – Aanbeveling Machinebouw – Verdelers Machinebouw – Machinebouw Provincie Oost Vlaanderen – Totaalservice Machinebouw – 

Wenst u meer info over gespecialiseerde installaties machinebouw kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Gespecialiseerde Installaties Machinebouw

Herstellingen | Machinebouw | Industrieel Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gespecialiseerde installaties machinebouw

home over ons onze werkwijze projecten contact menu wat tisea voor u kan betekenen machinebouw en automatisering bordenbouw tisea helpt u bij het automatiseren van processen of delen ervan. Denk hierbij aan machines die specifieke taken uitvoeren. Het ontwerp en de realisatie van deze machines wordt volledig intern gedaan door gespecialiseerde ingenieurs. Onze machines worden ontworpen met het oog op veiligheid duurzaamheid onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te bedienen door de operator. Tevens kunt u bij tisea terecht voor het ontwerpen en bouwen van uw elektrische installatie. Onze elektrische kasten zijn tot in de kleinste details afgewerkt. Bordenbouw tevens kunt u bij tisea terecht voor het ontwerpen en bouwen van uw elektrische installatie. Onze elektrische kasten zijn tot in de kleinste details afgewerkt. Onze werkwijze stap idee stap d ontwerp stap realisatie projecten bekijk hier onze gerealiseerde projecten machinebouw en automatisering bordenbouw all machinebouw .

spring naar de inhoud menu sluiten home activiteiten realisaties over ons contact jobs nederlands nederlands english menu aamec home activiteiten realisaties over ons contact jobs nederlands nederlands english algemene automatisatie en mechanisatie in die wereld is aamec in genk uw ervaren en betrouwbare allinone partner. Onze projecten zijn stuk voor stuk maatwerk gespecialiseerde installaties machinebouw zijn vaak veelgevraagd Met meer dan jaar ervaring bieden wij u de expertise en service die u van een hooggespecialiseerde partner verwacht. Van engineering en ontwerp eigen fabricage en montage tot de installatie en servicenaverkoop wij denken van a tot z met u mee. Algemene automatisatie en mechanisatie in die wereld is aamec in genk uw ervaren en betrouwbare allinone partner. Onze projecten zijn stuk voor stuk maatwerk. Met meer dan jaar ervaring bieden wij u de expertise en service die u van een hooggespecialiseerde partner verwacht. Van engineering en ontwerp eigen fabricage en montage tot de ins.

Meer info over Gespecialiseerde installaties machinebouw

skip to content dendermonde belgium infomefacointl.com zoeken naar mefaco industrile bevestigingsmiddelen en gereedschappen primary menu bevestigingsmaterialen sectoren jobs nieuws contact nl en fr de catalogi zoeken naar catalogi bevestigingsmaterialen sectoren jobs nieuws contact nl en fr de dendermonde belgium infomefacointl.com over ons home over ons mefaco international is een priv bedrijf gevestigd in dendermonde belgi. Wij zijn gespecialiseerd in mechanische bevestigingsmaterialen en verwerkingstoestellen voor de industrie en vakhandel. We zijn een priv bedrijf met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de branche van bevestigingsmaterialen Een extra woordje over gespecialiseerde installaties machinebouw In onze dagelijkse omgang met de complexe wereld van bevestigingstechnologien proberen we vragen te beantwoorden die verder gaan dan de gestandaardiseerde vereisten. We werken met bekende bedrij.