Menu Sluiten

Rvs Lasersnijden

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

Meer info

tags: Machinebouw – Mechanica Op Maat – Optimalisatie Productieomgeving – Ontwikkeling Machines – Ondersteunen Productieproces – 

Wenst u meer info over rvs lasersnijden kijk dan vlug op https://mechanical.deroeve.com/ | Lasersnijden Rvs

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rvs lasersnijden

home onze werkwijze metaalbewerking oppervlaktebehandeling overige realisaties vacature contact ponsen lasersnijden plooien metaalbewerking lasersnijden indien u een complex ontwerp wil laten uitsnijden is lasersnijden de ideale techniek. De laser zorgt voor zeer fijne randen waardoor u ook minder metaalverlies zal lijden dan bij het gebruik van andere technieken. We gebruiken momenteel twee verschillende lasers een colaser en een fiberlaser. Beide machines zijn volledig geautomatiseerd met flying optic werken met een intelligent monitoringsysteem en zijn gekoppeld aan een emc ontlaadtoren. Dit geeft ons de kans om de doorlooptijd in te korten en om het aanbod van materiaalsoorten uit te breiden naar o.a. Messing en koper rvs lasersnijden met gegarandeerde rendementsstijging Hieronder vindt u per machine de verschillende specificaties optiplex ii ndash kw fiberlaser maximale plaatafmeting mag xmm bedragen maximale plaatdikte voor staal is mm maximale plaatdikte voor a.

nl fr home plaatbewerking lasersnijden oppervlaktebehandelingen plooien voorraad draai en freeswerk draaien frezen kotteren slijpen lasconstructies lastechnieken rollen van platen en buizen voorraad over ons realisaties blog contacteer ons oppervlaktebehandelingen franais timesavers ontbraam en borstelinstallatie een borstelsysteem met schuurmateriaal ontbraamt de lasergesneden platen. Hierdoor worden de onderdelen van alle scherpe kanten ontdaan inclusief de eventuele gaten in de plaat en wordt aan de plaat een bijkomende finish gegeven. Deze machine wordt uitsluitend voor het rvs plaatwerk gebruikt. Met deze machine kunnen ook platen geschuurd worden. Maximum breedte van de plaat mm. Ontbraaminstallatie met keramisch materiaal in een spiratron wordt door een onbalansmotor een spiraalvormige beweging van de massa keramische chips en onderdelen verkregen. Hierdoor worden alle plaatje.

Het laatste nieuws over Rvs lasersnijden

menu kenniscentrum opleiding projecten agenda lid worden contact vorige volgende november basisopleiding metaal november lasersnijden in de praktijk november lvd company nv. Nijverheidslaan gullegem november basisopleiding metaal november lasersnijden in de praktijk november lvd company nv bekijk ons aanbod van rvs lasersnijden Nijverheidslaan gullegem kenniscentrum clusta is een kenniscentrum inzake metaal kwaliteit van ontwerp tot productie heeft u een vraag aarzel niet en neem contact op. Interesse in de clustaondersteuning voor uw innovatiestrategie ontdek onze ledenvoordelen materialen nood aan kennis over metaal vragen inzake materiaalkeuze karakterisering van staal rvs aluminium gereedschapsstaal bewerkingstechnologien vragen rond de meest geschikte bewerkingstechnologie neem vlug een kijkje op de soorte.