Menu Sluiten

Stukproductie

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines

Perdaen – D”Hooghe BVBA is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen. Ons uitgebreid en vooral gevarieerd machinepark laat ons toe totaalprojecten aan te pakken.

Perdaen D”Hooghe kan rekenen op ervaren en gedreven mensen die actief meedenken met de noden van de klant. Onze slogan ” Perfectie in Constructie” is exact hetgene waar we naar streven! Dit is een van de redenen waarom gerenommeerde klanten beroep doen op onze firma.

Engineering & Machinebouw

Met een uitgebreid machinepark kunnen nagenoeg alle stappen van het productieproces in het eigen atelier uitgevoerd worden. Onze engineers kunnen uw projecten van bij de start ondersteunen, uittekenen en opvolgen. Dankzij het 3D ontwerpen met Autodesk Inventor krijgt u snel een beeld van uw project. Na het verwezelijken van uw project wordt een as-built dossier in 3D en 2D opgemaakt.

Daarnaast is het perfect mogelijk om op tekeningen van de klant stukken af te werken. Naast een uitgebreide verspanende afdeling beschikt Perdaen D”Hooghe over een zaag-en plaatbewerkingsafdeling, een lasatelier, straal- en natlakinstallatie, 3D meetapparatuur en uitgebreide montagemogelijkheden.

Ook het beheer van aankoopdelen, coördinatie van pneumatische, hydraulische en elektrische werken kunnen aan ons toevertrouwd worden.

Vortex Freesmachine met 6 bewerkingstafels

Voordelen

 • Programmeren rechtstreeks van 3D model
 • Onbemand verspanen
 • Geintegreerde planningsmodule
 • Automatische meetcyclus
 • Automatisch opmeten van gereedschappen en breukdetectie
 • 6 pallets bieden grote flexibiliteit

Arplas Welding

Arplas Welding maakt sinds 2013 deel uit van de firma Perdaen D”Hooghe. Arplas Welding is gespecialiseerd in het produceren van vatenlasmachines. Hoewel de machines door Perdaen D”Hooghe worden gebouwd, staat Arplas in voor de verkoop en nazorg. Voor meer info omtrent hun producten, verwijzen we u graag door naar hun webstek

Bezoek de Arplas Welding website

Stukwerk & kleine tot middelgrote series

Machinepark

 • CNC-draaien tot DIA 400, lengte 1000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 1620 x 6000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 800 x 6000 mm
 • CNC-bedfreesmachines tot lengte 8000 mm,
  verticaal 3000 mm en dwars 1500 mm
 • CNC verticale freesmachine : 600 mm x 1200 mm
 • CNC verticale freesmachine : 4200 mm x 1400 mm
 • 5-assige freesmachines : 1500mm x 1500 mm
 • Vlakslijpen : 400 x 1250 mm
 • Kotterbanken: Tafel 1200 x 1200 mm, vertikaal: 1600 mm
 • Spiebaansteekmachine tot lengte 200mm

90124729012472

Meer info

tags: Machinebouw – Machinebouw Op Maat – Machinebouw Op Maat Voor Industrie – Beheer Aankoopdelen – Coördinatie Pneumatische Werken – 

Wenst u meer info over stukproductie kijk dan vlug op https://www.perdaendhooghe.be | productie per stuk eenheid bij machinebouw en engineering

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stukproductie

algemeen boekhouden terug dossier dubbel boekhouden en bedrijfsbeleid landuyt b. isbn. inventaris en balans stukproductie specialisatie Balansrekeningen kosten en opbrengstenrekeningen. Resultatenrekening en eindbalans. Verplichtingen en voorschriften i.v.m. Het voeren van een boekhouding. Registratie van de aankopen verkopen en personeelskosten. Berekeningen van kengetallen. Registratie van betalingen korting voor contant kredieten. Berekening van kengetallen. Investeringen. Opstelling van de resultatenrekening en de eindbalans. Berekening van kengetallen. Uitgewerkt voor a.s.o. studierichting economische wetenschappen en overeenstemmende richtingen. Terug dossier oplossingen bij dossier lan.

riolering afvoergoten reukafsluiters voor afvoergoten reukafsluiters vloerdeksels wasbakken tanks buismaterialen constructies op maat montagewerk machinepark snijden x mm roestvast staal x mm roestvast staal plooien mm ton mm ton kolomboormachine conventionele draaibank en freesmachine voor stukproductie en kleine series draadtapmachine tot m hoekuitkapmachine x x mm rollen b x mm lasmethoden tig glasstralen vermo gudrunstraat gits t. infovermo.be developed by studioemma .

Vragen over Stukproductie

home over unidoor keukendeuren lakkerij meubels catalogus vacatures contact menu home over unidoor keukendeuren lakkerij meubels catalogus vacatures contact zandbergen b dessel t f e administratieunidoor.be keuken en kastdeuren unidoor heeft een lange traditie in de productie van keukenkastdeuren keukenwerkbladen en keukentafels. Een lange traditie unidoor heeft een lange traditie in de productie van keukenkastdeuren keukenwerkbladen en keukentafels in massief hout fineer of mdf. Wij maken ook keukenonderdelen zoals wanden panelen lichtlijsten en kroonlijsten etc. Interieurinrichters en keukenbouwers kunnen bij ons terecht voor een uniek keukenproject tot grootschalige stukproductie. Wij zijn uw partner voor alle zichtbare elementen van uw keuken we beschikken over een uitgebreide catalogus kantenklare keukenkastdeuren Wat beogen we met stukproductie Wij bieden verschillende stijlen aan van rustiek of landhuis over tijdloos klassiek tot modern strak design of minimalisme.