Menu Sluiten

Serieproductie

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines

Perdaen – D”Hooghe BVBA is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen. Ons uitgebreid en vooral gevarieerd machinepark laat ons toe totaalprojecten aan te pakken.

Perdaen D”Hooghe kan rekenen op ervaren en gedreven mensen die actief meedenken met de noden van de klant. Onze slogan ” Perfectie in Constructie” is exact hetgene waar we naar streven! Dit is een van de redenen waarom gerenommeerde klanten beroep doen op onze firma.

Engineering & Machinebouw

Met een uitgebreid machinepark kunnen nagenoeg alle stappen van het productieproces in het eigen atelier uitgevoerd worden. Onze engineers kunnen uw projecten van bij de start ondersteunen, uittekenen en opvolgen. Dankzij het 3D ontwerpen met Autodesk Inventor krijgt u snel een beeld van uw project. Na het verwezelijken van uw project wordt een as-built dossier in 3D en 2D opgemaakt.

Daarnaast is het perfect mogelijk om op tekeningen van de klant stukken af te werken. Naast een uitgebreide verspanende afdeling beschikt Perdaen D”Hooghe over een zaag-en plaatbewerkingsafdeling, een lasatelier, straal- en natlakinstallatie, 3D meetapparatuur en uitgebreide montagemogelijkheden.

Ook het beheer van aankoopdelen, coördinatie van pneumatische, hydraulische en elektrische werken kunnen aan ons toevertrouwd worden.

Vortex Freesmachine met 6 bewerkingstafels

Voordelen

 • Programmeren rechtstreeks van 3D model
 • Onbemand verspanen
 • Geintegreerde planningsmodule
 • Automatische meetcyclus
 • Automatisch opmeten van gereedschappen en breukdetectie
 • 6 pallets bieden grote flexibiliteit

Arplas Welding

Arplas Welding maakt sinds 2013 deel uit van de firma Perdaen D”Hooghe. Arplas Welding is gespecialiseerd in het produceren van vatenlasmachines. Hoewel de machines door Perdaen D”Hooghe worden gebouwd, staat Arplas in voor de verkoop en nazorg. Voor meer info omtrent hun producten, verwijzen we u graag door naar hun webstek

Bezoek de Arplas Welding website

Stukwerk & kleine tot middelgrote series

Machinepark

 • CNC-draaien tot DIA 400, lengte 1000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 1620 x 6000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 800 x 6000 mm
 • CNC-bedfreesmachines tot lengte 8000 mm,
  verticaal 3000 mm en dwars 1500 mm
 • CNC verticale freesmachine : 600 mm x 1200 mm
 • CNC verticale freesmachine : 4200 mm x 1400 mm
 • 5-assige freesmachines : 1500mm x 1500 mm
 • Vlakslijpen : 400 x 1250 mm
 • Kotterbanken: Tafel 1200 x 1200 mm, vertikaal: 1600 mm
 • Spiebaansteekmachine tot lengte 200mm

90124729012472

Meer info

tags: Machinebouw – Machinebouw Op Maat – Machinebouw Op Maat Voor Industrie – Beheer Aankoopdelen – Coördinatie Pneumatische Werken – 

Wenst u meer info over serieproductie kijk dan vlug op https://www.perdaendhooghe.be | productie in serie bij machinebouw en engineering

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Serieproductie

overslaan en naar de inhoud gaan infopsicontrol.com secondary navigation nieuws amp events dutch english dutch german romanian main navigation producten amp diensten productontwikkeling ems diensten met toegevoegde waarde markten technologie technologien productplatforms hoe wij werken over ons carrire vind een job studenten getuigenissen menu contacteer ons main navigation producten amp diensten productontwikkeling ems diensten met toegevoegde waarde markten technologie technologien productplatforms hoe wij werken over ons carrire vind een job studenten getuigenissen contacteer ons infopsicontrol.com secondary navigation nieuws amp events dutch english dutch german romanian kruimelpad home de reis is het verhaal de reis is het verhaal hoe wij werken vanuit de aard van ons businessmodel dat ontwikkelingsprojecten combineert met serieproductie hangt ons succes rechtstreeks samen met het succes van onze klanten en de producten die wij voor hen ontwerpen en produceren. Daarom hechten wij v.

home aanbod over maaat klanten nieuws contact werken bij maaat partners a a a meer weten over onze aanpak meer info nodig bel ons op contacteer ons via email home aanbod productie manuele en machinale serieproductie manuele en machinale serieproductie productie terug naar het serieproductie verdient geld voor jou overzicht maaat is uw betrouwbare partner voorzowel machinale als manuele serieproductie. Maaat is uw betrouwbare partner voor zowel machinale als manuele serieproductie. Enkele mooie voorbeelden hiervan zijn het versnijden van vensters voor de poorten van entrematic het samenstellen van kleur en staalkaarten de montage van battery packs relatiegeschenken voorzien van een kleine persoonlijke extra. schrijf je in op onze nieuwsbrief ik ben een klant ik ben een leverancier ik ben een personeel door jouw emailadres in te vullen ga je akkoord met de privacy policy. Inschrijven je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief onze locaties maaat industriezone noord v wijngaardveld b aalst openingsuren.

Het laatste nieuws over Serieproductie

home technische onderhoudswerken metaalconstructie verspaning industrile elektriciteit cadtekenen contact onderhoud en metaalconstructie zijn onwrikbaar met elkaar verbonden. In ons modern uitgerust atelier kunnen de meest uiteenlopende constructies worden vervaardigd in staal inox en aluminium zowel voor industrile agroen horticultuur of particuliere toepassingen het nut van serieproductie Dit telkens volgens behoefte van de klant als voorgelegd plan of als totaalproject van ontwerp tot de uiteindelijke montage. Eveneens grote en kleine serieproductie behoren tot onze mogelijkheden. Copyright vermeersch service bvba . All rights reserved. .