Menu Sluiten

Onbemand Verspanen

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines

Perdaen – D”Hooghe BVBA is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen. Ons uitgebreid en vooral gevarieerd machinepark laat ons toe totaalprojecten aan te pakken.

Perdaen D”Hooghe kan rekenen op ervaren en gedreven mensen die actief meedenken met de noden van de klant. Onze slogan ” Perfectie in Constructie” is exact hetgene waar we naar streven! Dit is een van de redenen waarom gerenommeerde klanten beroep doen op onze firma.

Engineering & Machinebouw

Met een uitgebreid machinepark kunnen nagenoeg alle stappen van het productieproces in het eigen atelier uitgevoerd worden. Onze engineers kunnen uw projecten van bij de start ondersteunen, uittekenen en opvolgen. Dankzij het 3D ontwerpen met Autodesk Inventor krijgt u snel een beeld van uw project. Na het verwezelijken van uw project wordt een as-built dossier in 3D en 2D opgemaakt.

Daarnaast is het perfect mogelijk om op tekeningen van de klant stukken af te werken. Naast een uitgebreide verspanende afdeling beschikt Perdaen D”Hooghe over een zaag-en plaatbewerkingsafdeling, een lasatelier, straal- en natlakinstallatie, 3D meetapparatuur en uitgebreide montagemogelijkheden.

Ook het beheer van aankoopdelen, coördinatie van pneumatische, hydraulische en elektrische werken kunnen aan ons toevertrouwd worden.

Vortex Freesmachine met 6 bewerkingstafels

Voordelen

 • Programmeren rechtstreeks van 3D model
 • Onbemand verspanen
 • Geintegreerde planningsmodule
 • Automatische meetcyclus
 • Automatisch opmeten van gereedschappen en breukdetectie
 • 6 pallets bieden grote flexibiliteit

Arplas Welding

Arplas Welding maakt sinds 2013 deel uit van de firma Perdaen D”Hooghe. Arplas Welding is gespecialiseerd in het produceren van vatenlasmachines. Hoewel de machines door Perdaen D”Hooghe worden gebouwd, staat Arplas in voor de verkoop en nazorg. Voor meer info omtrent hun producten, verwijzen we u graag door naar hun webstek

Bezoek de Arplas Welding website

Stukwerk & kleine tot middelgrote series

Machinepark

 • CNC-draaien tot DIA 400, lengte 1000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 1620 x 6000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 800 x 6000 mm
 • CNC-bedfreesmachines tot lengte 8000 mm,
  verticaal 3000 mm en dwars 1500 mm
 • CNC verticale freesmachine : 600 mm x 1200 mm
 • CNC verticale freesmachine : 4200 mm x 1400 mm
 • 5-assige freesmachines : 1500mm x 1500 mm
 • Vlakslijpen : 400 x 1250 mm
 • Kotterbanken: Tafel 1200 x 1200 mm, vertikaal: 1600 mm
 • Spiebaansteekmachine tot lengte 200mm

90124729012472

Meer info

tags: Machinebouw – Machinebouw Op Maat – Machinebouw Op Maat Voor Industrie – Beheer Aankoopdelen – Coördinatie Pneumatische Werken – 

Wenst u meer info over onbemand verspanen kijk dan vlug op https://www.perdaendhooghe.be | verspanen onbemand

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Onbemand verspanen

home metaalwerken montage interne transportsystemen machinebouw contact radri bree metaalbewerking montage interne transportsytemen en machinebouw experts in metaalbewerking en machinebouw ook seriewerk radri metaalbewerking uw expert in metaalbewerking en machinebouw vraag uw offerte contacteer ons wie zijn wij radri uw professionals in metaalbewerking en machinebouw radri uit bree limburg is een ervaren partner inzake metaalbewerking en metaalconstructies voor de industrie. We voeren verschillende laswerken en constructiewerken uit in eigen atelier of ter plaatse bij de klant. Altijd kwaliteit altijd met een correcte en stipte service. Machinebouw rollenbanen en transportbanden wij doen ook aan machinebouw vooral voor interne transportsystemen en conveyor belts. We garanderen u machines die zorgen voor een solide duurzame en krachtige ondersteuning van uw productieproces onbemand verspanen maatwerk Heeft u een metaalproject zoekt u een betrouwbare toeleverancier een machinebouwer die u een nieuwe productielijn bezorgt neem dan zeker en vast contact met ons op. Bek.

home diensten industrieel onderhoud machinebouw automatisatie metaalconstructie industrile verhuis over ons onze missie machinepark rollend materieel kwaliteitsgarantie blog contact jobs machinebouw amp automatisatie machinebouw amp automatisatie machinebouw automatisatie ga naar submentum vytech is een partner voor alle industrietakken. Onze afdeling machinebouw en automatisatie bedenkt maakt en plaatst oplossingen die doordacht zijn en winst opleveren in tijd geld en productiviteit. Geen limieten qua industrietak of regio. We bouwen machines in onze eigen werkplaats en zorgen voor de verzending opbouw en opstart in uw bedrijf in binnen en buitenland. Bestaande machines of productielijnen optimaliseren. Hogere productiviteit of output door aanpassing van uw bestaande lijnen robotisering of verregaande automatisering Onze aanbeveling m.b.t. onbemand verspanen Onze robotisering geeft uw lijn of machine meerwaarde door de complexere handelingen die onze robots uitvoeren. Niets laten we aan het toeval over. Samen met de klant testen we uitvoerig om de bouw en de werking af te toetsen aan de ontwerpspecific.

Gegevens over Onbemand verspanen

skip to main content en nl fr processen cases service amp parts totaaloplossingen vacatures over ons contact menu disclaimer disclaimer www.spiessens.be auteursrecht en recht van de producent van een databank merken en handelsnamen aansprakelijkheid voor de inhoud contact . Auteursrecht en recht van de producent van een databank de sitewww.spiessens.beis zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd als een databank waarop spiessens machinebouw de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten layout tekeningen foto s films grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie adaptatie wijziging vertaling arrangement publieke mededeling huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site onder het even welke vorm en met om het even welke middelen zoals elektronische mechanische of andere middelen is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toeste.