Menu Sluiten

Machinebouw Op Maat Voor Industrie

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines

Perdaen – D”Hooghe BVBA is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen. Ons uitgebreid en vooral gevarieerd machinepark laat ons toe totaalprojecten aan te pakken.

Perdaen D”Hooghe kan rekenen op ervaren en gedreven mensen die actief meedenken met de noden van de klant. Onze slogan ” Perfectie in Constructie” is exact hetgene waar we naar streven! Dit is een van de redenen waarom gerenommeerde klanten beroep doen op onze firma.

Engineering & Machinebouw

Met een uitgebreid machinepark kunnen nagenoeg alle stappen van het productieproces in het eigen atelier uitgevoerd worden. Onze engineers kunnen uw projecten van bij de start ondersteunen, uittekenen en opvolgen. Dankzij het 3D ontwerpen met Autodesk Inventor krijgt u snel een beeld van uw project. Na het verwezelijken van uw project wordt een as-built dossier in 3D en 2D opgemaakt.

Daarnaast is het perfect mogelijk om op tekeningen van de klant stukken af te werken. Naast een uitgebreide verspanende afdeling beschikt Perdaen D”Hooghe over een zaag-en plaatbewerkingsafdeling, een lasatelier, straal- en natlakinstallatie, 3D meetapparatuur en uitgebreide montagemogelijkheden.

Ook het beheer van aankoopdelen, coördinatie van pneumatische, hydraulische en elektrische werken kunnen aan ons toevertrouwd worden.

Vortex Freesmachine met 6 bewerkingstafels

Voordelen

 • Programmeren rechtstreeks van 3D model
 • Onbemand verspanen
 • Geintegreerde planningsmodule
 • Automatische meetcyclus
 • Automatisch opmeten van gereedschappen en breukdetectie
 • 6 pallets bieden grote flexibiliteit

Arplas Welding

Arplas Welding maakt sinds 2013 deel uit van de firma Perdaen D”Hooghe. Arplas Welding is gespecialiseerd in het produceren van vatenlasmachines. Hoewel de machines door Perdaen D”Hooghe worden gebouwd, staat Arplas in voor de verkoop en nazorg. Voor meer info omtrent hun producten, verwijzen we u graag door naar hun webstek

Bezoek de Arplas Welding website

Stukwerk & kleine tot middelgrote series

Machinepark

 • CNC-draaien tot DIA 400, lengte 1000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 1620 x 6000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 800 x 6000 mm
 • CNC-bedfreesmachines tot lengte 8000 mm,
  verticaal 3000 mm en dwars 1500 mm
 • CNC verticale freesmachine : 600 mm x 1200 mm
 • CNC verticale freesmachine : 4200 mm x 1400 mm
 • 5-assige freesmachines : 1500mm x 1500 mm
 • Vlakslijpen : 400 x 1250 mm
 • Kotterbanken: Tafel 1200 x 1200 mm, vertikaal: 1600 mm
 • Spiebaansteekmachine tot lengte 200mm

90124729012472

Meer info

tags: Machinebouw – Machinebouw Op Maat – Machinebouw Op Maat Voor Industrie – Beheer Aankoopdelen – Coördinatie Pneumatische Werken – 

Wenst u meer info over machinebouw op maat voor industrie kijk dan vlug op https://www.perdaendhooghe.be | voor bouw van machines op maat voor de industrie is Perdaen-Dhooghe een goede partner

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Machinebouw op maat voor industrie

contact menu bedrijf contact over ons ninix in de media vacatures machinebouw assemblagelijnen robot cellen cobots verpakking proces technologie test en meetsystemen industrie . Plc visuele inspectie klanten en referenties productontwikkeling sensoren voor automotive extreme omgeving wireless en iot medische toestellen referenties productie consulting software lijmen afgieten industrie . Industrie . Is voor ons geen modewoord machinebouw op maat voor industrie prijs Automatisatie en machinebouw gebeurt bij ons reeds jaren volgens de industrie .principes zelfs al toen deze term nog niet bestond. Dit komt omdat we ervan overtuigd zijn dat deze principes de efficintie van geautomatiseerde productietools enorm verbeteren zonder dat grote investeringen nodig zijn. hoe gebruiken wij industrie . In automatisatie onze visie hierop .

keyboards amp pointing devices voor de meest veeleisende taken quote list search nl en nl fr de home industrile toetsenborden pointing devices maatwerk bedrijf nieuws producten markten algemene industrie marine militair voeding mobiel machinebouw medisch service technische ondersteuning rma reparatie formulier andere merken ensite verkoopvoorwaarden aankoopvoorwaarden contact verdelers search quote list industrie toetsenborden en trackballs specifieke kenmerken hoog kwalitatieve toetsenborden en trackballs stof en spatwaterdicht tot ip en ip uitgebreid standaard gamma flexibele klantspecifieke oplossingen ook voor kleinere aantallen lage ontwikkelkosten voor op maat gemaakte producten specialist in verlichte keyboards en trackballs snelle antwoorden besliss.

De discipline van Machinebouw op maat voor industrie

home bedrijf ontwerp gietwerk nabewerking contact select page breecast products aluminium gieterij uw partner voor aluminium gietwerk in de eu breecast products is d specialist in serieproductie van gietwerk en prototyping in aluminium. Wij verwezenlijken projecten van concept tot voltooiing met ongevenaarde vaardigheden en professionaliteit in elke fase. jaar vakmanschap wij helpen u met ontwerp prototyping gietwerk afwerking en gietgereedschap. Ruim jaar ervaring in aluminium gietwerk flexibel verschillende gietproceds one stop shop centraal gelegen in de euregio voor diverse branches machinebouw meubelindustrie transportindustrie textielindustrie medische sector eigen in house gietgereedschap missie de klant door met hem mee te denken op een snelle manier voorzien van een kwalitatieve oplossing voor zijn vraag in gegoten aluminium en dit aan een faire prijs Wat verstaan we onder machinebouw op maat voor industrie Klantentevredenheid en kwaliteit doe uw voordeel met onze beproefde vakkennis onze proactieve kijk op vernieuwing en onze doeltreffende productie service tegen een klokvaste timing. Wij st.