Menu Sluiten

Kottergereedschap

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines

Perdaen – D”Hooghe BVBA is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen. Ons uitgebreid en vooral gevarieerd machinepark laat ons toe totaalprojecten aan te pakken.

Perdaen D”Hooghe kan rekenen op ervaren en gedreven mensen die actief meedenken met de noden van de klant. Onze slogan ” Perfectie in Constructie” is exact hetgene waar we naar streven! Dit is een van de redenen waarom gerenommeerde klanten beroep doen op onze firma.

Engineering & Machinebouw

Met een uitgebreid machinepark kunnen nagenoeg alle stappen van het productieproces in het eigen atelier uitgevoerd worden. Onze engineers kunnen uw projecten van bij de start ondersteunen, uittekenen en opvolgen. Dankzij het 3D ontwerpen met Autodesk Inventor krijgt u snel een beeld van uw project. Na het verwezelijken van uw project wordt een as-built dossier in 3D en 2D opgemaakt.

Daarnaast is het perfect mogelijk om op tekeningen van de klant stukken af te werken. Naast een uitgebreide verspanende afdeling beschikt Perdaen D”Hooghe over een zaag-en plaatbewerkingsafdeling, een lasatelier, straal- en natlakinstallatie, 3D meetapparatuur en uitgebreide montagemogelijkheden.

Ook het beheer van aankoopdelen, coördinatie van pneumatische, hydraulische en elektrische werken kunnen aan ons toevertrouwd worden.

Vortex Freesmachine met 6 bewerkingstafels

Voordelen

 • Programmeren rechtstreeks van 3D model
 • Onbemand verspanen
 • Geintegreerde planningsmodule
 • Automatische meetcyclus
 • Automatisch opmeten van gereedschappen en breukdetectie
 • 6 pallets bieden grote flexibiliteit

Arplas Welding

Arplas Welding maakt sinds 2013 deel uit van de firma Perdaen D”Hooghe. Arplas Welding is gespecialiseerd in het produceren van vatenlasmachines. Hoewel de machines door Perdaen D”Hooghe worden gebouwd, staat Arplas in voor de verkoop en nazorg. Voor meer info omtrent hun producten, verwijzen we u graag door naar hun webstek

Bezoek de Arplas Welding website

Stukwerk & kleine tot middelgrote series

Machinepark

 • CNC-draaien tot DIA 400, lengte 1000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 1620 x 6000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 800 x 6000 mm
 • CNC-bedfreesmachines tot lengte 8000 mm,
  verticaal 3000 mm en dwars 1500 mm
 • CNC verticale freesmachine : 600 mm x 1200 mm
 • CNC verticale freesmachine : 4200 mm x 1400 mm
 • 5-assige freesmachines : 1500mm x 1500 mm
 • Vlakslijpen : 400 x 1250 mm
 • Kotterbanken: Tafel 1200 x 1200 mm, vertikaal: 1600 mm
 • Spiebaansteekmachine tot lengte 200mm

90124729012472

Meer info

tags: Machinebouw – Machinebouw Op Maat – Machinebouw Op Maat Voor Industrie – Beheer Aankoopdelen – Coördinatie Pneumatische Werken – 

Wenst u meer info over kottergereedschap kijk dan vlug op https://www.perdaendhooghe.be | Het kottergereedschap is excentrisch bevestigd op de draaiende as, waardoor het een cirkelbeweging beschrijft met de beitel naar buiten

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kottergereedschap

home toepassingen materiaalbewerking stukwerk seriewerk machinepark contacteer ons vacatures materiaalbewerking conventioneel draaien amp frezen conventioneel draai en freeswerk is de geschikte oplossing voor kleine series of enkelstuks. Voorbeelden zijn het vervaardigen van assen ringen het nabewerken van opgelaste stukken etceeacuten van sovalee s specialiteiten is het draaien en of frezen van geharde onderdelen zowel cnc als conventioneel. Ook voor reparatie werk van astappen lagerhuizen passingen schroefdraad pompen motoren en lagers kunt u bij sovalee terecht. Cnc draaien en frezen met modern machinepark sovalee heeft ca kottergereedschap gevraagd cnc draai en freesbanken ter beschikking. Sommige machines zijn uitgevoerd met een stangenmagazijn als aanvoersysteem zodat ook voor de serieproducties korte levertijden worden gegarandeerd. Nagenoeg alle cnc machines zijn uitgevoerd met aangedreven gereedschappen complexe bewerkingen zijn hierdoor op ee.

verspanend niet verspanend contact nederlands nederlands franais select page verspanende gereedschappen contacteer ons onze partners onderstaand een greep uit de belangrijkste partners van irontec voor verspanende gereedschappen. Klik op de leverancier om een overzicht te krijgen van het assortiment fotos demo steeds ten dienste van de klant biedt irontec u praktische en betrouwbare oplossingen aan om zelfs aan uw hoogste eisen te voldoen. Zo stellen we u bvb voor ontwikkeling en productie op maat van uw concepten in direct partnership met ons panel van leveranciers om u de beste technische en technologische oplossing te leveren zeer hoge reactiviteit om uw bestellingen te behandelen om zo een gebrek aan stock te vermijden universeel boorprogramma met wisselplaten van dia . Tot mm met standaard lengtes tot xd.op nagenoeg alle machines inzetbaar zowel conventioneel als cnc. Meer weten precisie kott.

Sterke info over Kottergereedschap

home wie zijn wij wat doen wij privacybeleid merken contact promoties bekijk alle lopende promoties opruimingopop download hier de lijst vorige volgende zoeken snijgereedschap premus exclusief verdeler voor vlaanderen. Indien u alle merken went te kennen gelieve de cataloog aan te vragen. Vallorbe frezen vijlen de gebruikers in ongeveer landen beweren dat u een vallorbegereedschap kan herkennen aan het scherp van de vijl rasp of groefvijl. Jbo snijkussen precisie in schroefdraad. Wikus bandzagen wikusbandzagen worden gebruikt waar de hoogste precisie fijnsnijding en maximum vermogen vereist zijn informatie over kottergereedschap Best verkochte bandzagen in het eamps gamma. Starrett zagen met een geschiedenis van meer dan jaren in de vervaardiging van bandzagen kunnen jullie de starrett bandzagen vertrouwen. Ervaren verkopers en technol.