Menu Sluiten

Kotterbanken

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines

Perdaen – D”Hooghe BVBA is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen. Ons uitgebreid en vooral gevarieerd machinepark laat ons toe totaalprojecten aan te pakken.

Perdaen D”Hooghe kan rekenen op ervaren en gedreven mensen die actief meedenken met de noden van de klant. Onze slogan ” Perfectie in Constructie” is exact hetgene waar we naar streven! Dit is een van de redenen waarom gerenommeerde klanten beroep doen op onze firma.

Engineering & Machinebouw

Met een uitgebreid machinepark kunnen nagenoeg alle stappen van het productieproces in het eigen atelier uitgevoerd worden. Onze engineers kunnen uw projecten van bij de start ondersteunen, uittekenen en opvolgen. Dankzij het 3D ontwerpen met Autodesk Inventor krijgt u snel een beeld van uw project. Na het verwezelijken van uw project wordt een as-built dossier in 3D en 2D opgemaakt.

Daarnaast is het perfect mogelijk om op tekeningen van de klant stukken af te werken. Naast een uitgebreide verspanende afdeling beschikt Perdaen D”Hooghe over een zaag-en plaatbewerkingsafdeling, een lasatelier, straal- en natlakinstallatie, 3D meetapparatuur en uitgebreide montagemogelijkheden.

Ook het beheer van aankoopdelen, coördinatie van pneumatische, hydraulische en elektrische werken kunnen aan ons toevertrouwd worden.

Vortex Freesmachine met 6 bewerkingstafels

Voordelen

 • Programmeren rechtstreeks van 3D model
 • Onbemand verspanen
 • Geintegreerde planningsmodule
 • Automatische meetcyclus
 • Automatisch opmeten van gereedschappen en breukdetectie
 • 6 pallets bieden grote flexibiliteit

Arplas Welding

Arplas Welding maakt sinds 2013 deel uit van de firma Perdaen D”Hooghe. Arplas Welding is gespecialiseerd in het produceren van vatenlasmachines. Hoewel de machines door Perdaen D”Hooghe worden gebouwd, staat Arplas in voor de verkoop en nazorg. Voor meer info omtrent hun producten, verwijzen we u graag door naar hun webstek

Bezoek de Arplas Welding website

Stukwerk & kleine tot middelgrote series

Machinepark

 • CNC-draaien tot DIA 400, lengte 1000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 1620 x 6000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 800 x 6000 mm
 • CNC-bedfreesmachines tot lengte 8000 mm,
  verticaal 3000 mm en dwars 1500 mm
 • CNC verticale freesmachine : 600 mm x 1200 mm
 • CNC verticale freesmachine : 4200 mm x 1400 mm
 • 5-assige freesmachines : 1500mm x 1500 mm
 • Vlakslijpen : 400 x 1250 mm
 • Kotterbanken: Tafel 1200 x 1200 mm, vertikaal: 1600 mm
 • Spiebaansteekmachine tot lengte 200mm

90124729012472

Meer info

tags: Machinebouw – Machinebouw Op Maat – Machinebouw Op Maat Voor Industrie – Beheer Aankoopdelen – Coördinatie Pneumatische Werken – 

Wenst u meer info over kotterbanken kijk dan vlug op https://www.perdaendhooghe.be | bank die geschikt is om te kotteren

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kotterbanken

overslaan en naar de inhoud gaan home machinepark realisaties contact diensten bekijk onze vacatures en nl home machinepark machinepark wij bij itk streven er naar om ons machinepark uptodate te houden en te investeren in nieuwe machines en technieken. Ons doel is om met deze stateoftheart technologie voorop te lopen en aan de verwachtingen van onze meest veeleisende klanten te voldoen. Zo kunnen we ingewikkelde projecten het hoofd bieden en verder aanbieden aan competitieve voorwaarden kotterbanken voor bedrijven op maat Wij hebben heel wat productiemogelijkheden. Twijfel niet om ons te contacteren. Wij bekijken samen met u hoe wij uw realisatie kunnen uitwerken. Contacteer ons hier cnc machining centers met indexeerbare freeskop octagonaal besturingssystemen heidenhain heidenhain tnc siemens d mogelijk met gestuurde draa.

demako nv homepage engineering manufacturing projects contact uncategorized carrouseldraaibank hcr dorries besturing sinumerik d tafeldiameter mm draaidiameter mm x mm hoogte verplaatsing mm gereedschapwisselaar mm vermogen kw kotterbank giddings lewis cnc draaibank fat demako nv homepage engineering manufacturing projects contact .

Gegevens over Kotterbanken

www.sisma.com sisma bouwt lasersystem en d metaalprinters. Sisma is een wereldwijde begrip voor het ontwerp en de productie van extreem hoge precisiemachines bekijk onze keuze in kotterbanken Sisma combineert een onafhankelijke en cutting edge design top kwaliteit. Sisma dprinters slm aditive manufactering trumpf laser metal fusion lmf d metal printing voorraadmachines nieuwe machines gebruikte machines leveranciers hedelius hartford cmz sisma mte eima mandelli omv parpas ops ingersoll cnc takang trens protek okamoto beladingssytemen toebehoren download brochure ecologic service en onderhoud publicaties contact welkom bij promas bv professional machine support service en onderhoud machinestoringen vragen om een adequate aanpak onclick window.location wij leveren kwaliteitsmachines tegen marktconforme prijzen goede ondersteuning m.b.t. After sales service ons programma een topselectie van uitsluitend toonaangevende machinefabrikanten. Het programma is zodanig afgestemd dat we voor elke toepassing een optimaal advies kunnen geven. Wij verzorgen verkoop van kwaliteitsmachines voor metaa.